top of page

Holland nyelv Magyaroknak

Rólam

IMG_1659(1).jpg

Kilenc év távlatából vissza tekintve:

Esetleg ismerősen cseng a nevem? Ha igen, ezt valószínűleg a rengeteg holland nyelvvel foglalkozó poszt alatt láthattad a Facebook csoportomban, Német Roland vagyok.

A holland nyelvoktatást 9 évvel ezelőtt kezdtem, akkor még csak hobbi szinten. A hobbi később munkává nőtte ki magát. 2017 óta hivatalos holland magyar tolmács is vagyok de a fő profilom a nyelvtanítás maradt, amit azóta is nagy elhivatottsággal és szenvedéllyel csinálok. Mivel tudom, hogy nyelvet tanulni nem egyszerű, szeretném megmutatni, hogy igen is lehet ezt hatékonyan is csinálni. A saját magam által évek alatt kidolgozott rendszer segítségével  tanítom a nyelvet, úgy ahogy azt én is megértettem. Azt a tudást, amit több mint egy évtized volt megszereznem most egy könnyebben megérthető, nagyon összeszedett módszerbe öntve szeretném átadni neked. Szeretnél belevágni?

Lényegretörő és praktikus

Roland óráit a végtelen türelem és a lényegretörő, praktikus magyarázat jellemzi. Nem hagy megválaszolatlan kérdéseket a nehezen érthető részeknél sem, és ha kell, százszor újra vesszük az anyagot, a valós, magabiztos alapok érdekében. Öröm Vele tanulni, szívből ajánljuk! ”

Réka és Józsi

Itt az ideje hogy belekezdjünk!

Taal Connect  (500 x 300 px) (500 x 200 px).png
  • Facebook
  • YouTube
bottom of page