top of page

Holland nyelvoktatásra a következőket kínálom:

Magánóra

Egyéni figyelemre van szükséged? Úgy érzed, hogy akkor tanulsz a leghatékonyabban ha csak rajtad van a fókusz? Szeretsz a saját tempódban haladni? Ha igen, válaszd a teljesen személyre szabott egyéni tanfolyamot és tanulj egyedül heti egy vagy két alkalommal 60 vagy 90 percet. Erre főleg hétköznap délelőtt és kora délután van lehetőség.

A1-C1 
bármely
szinten

Online Discussion

50€/60 perc
 

Délelőtti és kora délutáni időpontok! Írj nekem és foglalj időpontot!

Kétszemélyes tanfolyam

Fontos, hogy elég személyes figyelmet kapj és hogy az igényeidnek megfelelően állítsuk be a tempót és a szintet ahonnan kezdünk? Van valaki a családban vagy a barátok, ismerősök között akivel nagyjából egy szinten vagy nyelvtanulásban és szívesen tanulnátok együtt?  Ha igen neked ezt ajánlom! Két viszonylag összeszokott személy hatékonyan tud együtt haladni, tanulhatnak egymás kérdéseiből és az órákon tudnak közös beszédgyakorlatokat végezni.

A1-C1 
bármely
szinten

Co-workers in Modern Office

90€/75 perc

Délelőtti és kora délutáni időpontok! Írj nekem és foglalj időpontot!

Kis létszámú
kezdő tanfolyam

Szívesen dolgozol csapatban és szereted, ha van egy kis versengés? Nem szeretnél nagy csoportban tanulni, ahol alig jutsz szóhoz? Szereted, ha motiválnak és ha motiválhatsz másokat? Úgy érzed, hogy tudsz tanulni akár mások hibáiból is? Ha igen akkor számodra a kiscsoportos: 3-5 fős tanfolyamot ajánlom, természetesen a legkedvezőbb árért. Tanfolyamok indulnak A1, 
A2 és B1 szinteken is. Ezekről bővebben a tanfolyamok menü alatt olvashatsz.

A0-B1
kezdő vagy
közép
szinttől

Online Workshop

Az első alkalom ingyenes

12x90 perc vagy
14x75 perc: 440€/fő

 

Szolgáltatások

Egy kis betekintés az órákba és a módszerekbe

Pricing

Az órák menete

Több mint nyolc év tanítási tapasztalattal, hivatalos tolmácsként olyan módom tartom az órákat, hogy az mindenkinek könnyen emészthető, mégis érdekes, kreatív és izgalmas legyen. Általános témákon át haladva vesszük át a nyelv minden aspektusát. Különös hangsúlyt fektetek a helyes kiejtésre és pontosan, érthetően elmagyarázott nyelvtanra. Annyi beszélgetős és szituációs feladatot csinálunk amennyit csak lehet a gyakorlatiasság elsajátítása érdekében. A jó hangulat, a precizitás és a minőség garantált. 

Óraszám 

Magán és kétszemélyes óra esetén teljesen szabadon választható az óraszám, habár személyes ajánlásom heti egy vagy két alkalommal 90 vagy 60 perc. Az órák beütemezésére főleg hétköznap délelőtti és délutáni időpontokban esetenként esti vagy akár hétvégi időpontokban van lehetőség.

Az óraszám megválasztásánál fontos mérlegelni, hogy magasabb óraszám gyorsabb haladást eredményez.

A csoportos órák előre meghatározott óraszámúak és  főleg este illetve hétvégén kerülnek megtartásra, heti egy vagy két alkalommal.

Csoportos tanfolyam

A kis létszámú tanfolyamokat olyan módon rakom össze, hogy teljesen érthető és követhető legyen annak aki épp most találkozik először az adott anyaggal vagy nyelvtannal de mégis tudjon újat mutatni azoknak, akik már korábban tanultak valamelyest az érintett témáról. Az órák során, miután elmagyaráztam egy témát interaktív feladatok és párbeszédek sorozata révén gyakoroljuk be azt. Jegyzetelni nem kell, erről én gondoskodom, így minden figyelem a folytonosságra és az aktív részvételre összpontosul. Mivel egyenlőre a maximális létszámot négy főre limitáltam, biztos lehetsz benne, hogy elég idő jut mindenkire és még a kérdések is beleférnek! 

Digitális füzet

  • Nincs több körmölés

  • Könnyen szerkeszthető és visszakereshető 

A tanulóimnak nem kell jegyzetelni, van egy közösen vezetett online munkafüzet, amit én írok óra közben. Ebben minden amit beszélünk az órán: a példamondatok, a szabályok, a nyelvtan fel lesz írva, megformázva szépen, áttekinthetően. Ez azért van hogy csak figyelni kelljen és ne jegyzeteléssel teljen el az idő. Természetesen ezt a tanulóim is szerkeszthetik, kinyomtathatják és mindent visszakereshetnek benne. A munkafüzet elérhető számítógépről, telefonról vagy tabletről is. 

Képernyő megosztás

  • Nem neked kell jegyzetelni

  • Többé nem kell eldöntened, hogy írj vagy figyelj

Óra közben képernyő megosztás segítségével együtt nézzük és töltjük ki a tananyagot. Ez azért jó mert így a tanulónak nem a jegyzetelés vagy a könyv kitöltése a feladata, hanem csak figyelnie és beszélnie kell. Így elkerüljük azt az iskolából jól ismert problémát, hogy most inkább figyeljek vagy írjak. Mivel arról, hogy minden helyesen le legyen írva én gondoskodom, marad elég idő arra, hogy a tanulók figyeljenek és meg is értsék az anyagot. Természetesen az írásra is jut elég gyakorlási lehetőség a házi feladatok keretében.

Szótanuló program

  • Mobil applikáció

  • Saját szószedetek

Eleged van a füzetbe felírt, végtelen hosszú szólistákból, amiknek sose tudsz a végére érni és sokszor nem is tudod, hogy hogy kell kimondani a szavakat? Ennek vége. Szótanuláshoz egy mobil applikációt használunk, ami ki is ejti a holland szavakat. Én rakom össze a szószedeteket, amelyek minden óra után frissülnek a programban az imént megtanult szavakkal. Ezeket csak tanulni kell, különböző módok segítségével, játszva egy okostelefonon.

Mi minden áll majd a rendelkezésedre ha tanulni szeretnél? 

Kedvet kaptál a taunláshoz?

TaalConnect holland nyelvtanulás
  • Facebook
  • YouTube
bottom of page